Επιστροφή με Θεσσαλικό ντέρμπι

Ανάπαυλα τέλος και επιστροφή στη δράση με θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίνικα και τον Αμπελώνα. Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχουν φυσικά οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούν πάση θυσία να παραμείνουν στη κορυφή όπως και η «συγκάτοικος» Νίκη Βόλου, η οποία παίζει επίσης εκτός έδρας. Αμφότεροι οι πρωτοπόροι ευελπιστούν οι γηπεδούχοι και… οικοδεσπότες των αγώνων να μην τους… κακοκαρδίσουν και να τους δυσκολέψουν πολύ προκειμένου να φύγουν με τις πολυπόθητες νίκες.

Ντέρμπι έχουμε όμως και στη «μάχη» της παραμονής με τη Μακάμπη να είναι πανέτοιμη να… πάρει το «ρόπαλο» του Ηρακλή αν χρειαστεί για να κερδίσει μέσα στη Κοζάνη και να ανανεώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Η ομάδα της Κοζάνης θέλει και αυτή τη νίκη αλλά χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος και πίεση.

Όσο ψηλότερα τόσο… ασφαλέστερα πιστεύουν Άργος Ορεστικό και Αιγινιακός που θα αναμετρηθούν τη Κυριακή (8/05) προκειμένου να προσθέσουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος στο ενεργητικό τους όπως ακριβώς και η Κρύα Βρύση η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μεταμόρφωση Βόλου εκτός έδρας. Χωρίς άγχος αλλά με διάθεση για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν πριν αποχαιρετίσουν τη κατηγορία θα αγωνιστούν Αξιούπολη- Έδεσσα και Επανομή-Πρωτέας.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Μεταμόρφωση Βόλου – Μ.Αλέξ. Κρ. Βρύσης (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Αιγινιακός  (Αργος Ορεστικό, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Μακάμπη (Κοζάνης, 18:00)
Αριστοτέλης Επαν. – Πρωτέας Γρεβενών  (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Αλεξ. Αξιούπολης – Πανεδεσσαϊκός  (Αξιούπολης, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Νίκη Βόλου  (A’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Φοίνικας Λάρισας – Αμπελώνας  (Αγ. Θωμά Λάρισας, 18:00)