Επιτυχές το 1ο Basketball Camp της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών

akadhmia_anaptyxisΜε τις καλύτερες των εντυπώσεων για τους νεαρούς αθλητές, ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Camp της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου!

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος, Δημήτρης Γκόφας, μαζί με την άριστα καταρτισμένη ομάδα προπονητών του Camp, μέσα από επιστημονικά μελετημένα και πρωτοποριακά προγράμματα ατομικής βελτίωσης, δίδαξαν τα παιδιά μερικά από τα μυστικά του πώς μπορείς να κάνεις τη διαφορά, να βελτιστοποιήσεις τις ικανότητές σου και να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, δουλεύοντας πάνω στις λεπτομέρειες του αθλήματος!

Μάλιστα, η απήχηση που είχε το 1ο Basketball Camp της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, ενώ έφτασε ακόμη και… εκτός συνόρων, αφού δήλωσαν συμμετοχή μέχρι και νεαροί αθλητές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το έργο μας!

akadhmia_anaptyxis2Μεγάλος Χορηγός του 1ου Basketball Camp της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών ήταν η εταιρεία STARGAZER ΑPPS (www.stargazer-apps.com), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Η συμβολή της ήταν καθοριστικής σημασίας για τη διοργάνωση και επιτυχία του Camp! Την ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη προσφορά της και ευχόμαστε η πετυχημένη συνεργασία μας να έχει και συνέχεια!

Υποστηρικτής του 1ου Basketball Camp της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών ήταν ο Δήμος Αμαρουσίου και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού (Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης), την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευελπιστούμε να τον έχουμε πάντα δίπλα μας, στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη του μπάσκετ και του Αθλητισμού γενικότερα!

Οι εκπλήξεις της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών δεν σταματούν εδώ! Τα καλύτερα έρχονται…!

akadhmia_anaptyxis3
akadhmia_anaptyxis4