Επιτυχημένο χειρουργείο για τον Κώστα Μπασδέκη

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε χθες (14/04) ο Κώστας Μπασδέκης. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής του Εθνικού υπεβλήθη σε επιτυχημένη ιατρική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού συνδέσμου και έσω μηνίσκου δεξιού γόνατος, που υπέστη στον αγώνα με τον Αργοναύτη Ραφήνας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού εύχεται καλή ανάρρωση στον Κώστα και γρήγορη επάνοδο στα παρκέ. Ο επικεφαλής της επιτροπής, Δημήτρης Καραφαντής, επισκέφθηκε τον Κώστα στο νοσοκομείο και του εξέφρασε τη στήριξη όλης της ομάδας, όλων των μελών της επιτροπής και όλου του ΕΘΝΙΚΟΥ.

Ο κ. Καραφαντής ανέφερε σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Μπασδέκη: «Ο τραυματισμός του Κώστα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας. Πάνω από όλα, όμως, στεναχωρηθήκαμε για τον ίδιο τον Κώστα, γιατί ξέρουμε πόσο ήθελε να μας βοηθήσει σ΄αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, αλλά και το πόσο θέλει να βρίσκεται μέσα στα παρκέ. Κώστα, όπως σου είπα και από κοντά, είμαστε δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και περιμένουμε να γυρίσεις γερός και δυνατός ξανά στα παρκέ. Εξάλλου ο Εθνικός έχει αποδείξει ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια».

Την επιτυχημένη επέμβαση στον Κώστα Μπασδέκη έκανε ένας εκ των κορυφαίων, Χειρουργών Ορθοπαιδικών – Ειδικών Αθλητίατρων, ο Γιώργος Καραχάλιος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου για τις υπηρεσίες που παρείχαν στον αθλητή μας.