Επιτυχημένο checkup στον Πανελευσινιακό

Με επιτυχία πέρασαν οι παίκτες του Πανελευσινιακού τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον ο Γιώργος Σκαραφίγκας μπορεί να δώσει ένα πιο εντατικό χαρακτήρα στην προετοιμασία των αθλητών.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελευσινιακός ανέκαθεν δίνει προτεραιότητα στην προστασία της υγείας των αθλητών του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πριν αρχίσει η χρονιά, όλοι οι παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης πέρασαν από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις.

Ο ετήσιος έλεγχος ξεκίνησε με αιματολογικές κι άλλες εργαστηριακές εξετάσεις στο ιατρικό και διαγνωστικό κέντρο της Ελευσίνας ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA ενώ όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο, ο ιατρός καρδιολόγος κ. Άτταλος Νικολάου προσέφερε ακόμα μία φορά τις υπηρεσίες του με αναλυτικές καρδιολογικές εξετάσεις στο καρδιολογικό κέντρο ΙΑΣΙΣ. Οι παίκτες βρέθηκαν ότι χαίρουν άκρας υγείας και είναι απόλυτα ικανοί για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα στο πλευρό του Συλλόγου τέθηκαν δύο φαρμακεία της περιοχής, του κ. Κοσμά Παπανικολάου από την Ελευσίνα και του κ. Γεώργιου Γιάννου από την Μάνδρα. Η ομάδα θα λάβει όλο το ιατροφαρμακευτικό υλικό που είναι απαραίτητο για την επιμέλεια της ιατρικής περιποίησης των παικτών καθώς και της προστασίας της υγείας τους.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού οφείλει να ευχαριστήσει τα ιατρικά κέντρα και τα φαρμακεία της περιοχής που στηρίζουν ως χορηγοί την ομάδα αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο Σύλλογος είναι υπόθεση μίας ολόκληρης πόλης και εκπρόσωπος μίας ολόκληρης περιοχής, του Θριασίου!

Επιπλέον όλοι οι αθλητές πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο στο σύγχρονο ισοκινητικό δυναμόμετρο του εργαστηρίου του κ. Εμμανουήλ Παπαμανώλη και της κας Χρυσούλας Ρηγογιάννη. Στο σύνολο τους τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά και θα συγκριθούν με τον επόμενο επανέλεγχο μία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της BasketLeagueΟΠΑΠ.

Ο μάνατζερ της ομάδας Νάσος Χούμπαυλης μετέφερε τα ευχάριστα νέα στον προπονητή Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος πλέον μπορεί να δώσει ένα πιο εντατικό χαρακτήρα στην προετοιμασία των αθλητών ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται».