Ερμής Σχηματαρίου: Επένδυση με Βλαχογιάννη

Την απόκτηση του 21χρονου Παύλου Βλαχογιάννη ανακοίνωσε ο Ερμής Σχηματαρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι κομμάτι της οικογένειας του Ερμή», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Βλαχογιάννης.

«Νιώθω τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω δίπλα σε τόσο καλούς συμπαίκτες, σε μία μεγάλη κατηγορία και φυσικά υπό τις οδηγίες του coach Οικονόμου, την προσωποποίηση του μπάσκετ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για εμένα και θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω ότι ανήκω εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου δίνει χώρο στους νεαρούς αθλητές, ενισχύοντας το νεανικό στοιχείο του συλλόγου. Με το βλέμμα στο μέλλον, ο Νίκος Οικονόμου δίνει την ευκαιρία στον Παύλο Βλαχογιάννη να ενσωματωθεί στο ρόστερ του συλλόγου μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Elite League.

Ο Παύλος Βλαχογιάννης είναι ένα παιδί από τη δική μας περιοχή και είναι γεννημένος στις 12/3/2002. Θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, έτσι ώστε να αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας και να ανδρωθεί μπασκετικά.

Το καμάρι της Βοιωτίας επενδύει στα νέα παιδιά, που αγαπούν την «πορτοκαλί θεά» και έχουν όνειρα γύρω απ’ αυτό. Αποτελεί στόχος μας να δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά, που ονειρεύονται το μέλλον τους γύρω από το μπάσκετ. Ο Βλαχογιάννης έχει ενσωματωθεί στην ομάδα μας από την αρχή της προετοιμασίας και θα αποτελεί μέλος του ανδρικού μας τμήματος σε μία νέα απαιτητική χρονιά στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ».