Ο Αρης τιμάει τον Γκάλη!

Δεν είναι κρυφό, ότι ο άνθρωπος που έκανε τους Ελληνες να αγαπήσουν το μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης δεν έχει τιμηθεί ποτέ από την ομάδα με την οποία έκανε… θαύματα. Αυτή την… αδικία λοιπόν ετοιμάζονται να διορθώσουν οι «κίτρινοι», καθώς ύστερα από επαφές του Λευτέρη Αρβανιτίδη, με τον Νίκο Γκάλη μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση και να τιμηθεί ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Το απόγευμα της Πέμπτης (04/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη και του «θρύλου» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη. Η συζήτηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και στον Νίκο Γκάλη κινήθηκε γύρω από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ και τον ΑΡΗ.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση-γνωριμία, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση, ώστε επιτέλους να τιμηθεί ο μεγάλος αυτός αθλητής από τον ΑΡΗ. Το πότε θα λάβει χώρα η εκδήλωση αυτή, καθώς και ο τρόπος, είναι ζητήματα που θα αποφασιστούν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Σαν πρώτο βήμα αποφασίστηκε, ωστόσο, να καταρτιστεί μία 3μελής επιτροπή, η οποία και θα κινήσει τις διαδικασίες της εκδήλωσης».