Στην Ελευθερούπολη έχουν αφήσει πίσω τους ότι έγινε στη Κομοτηνή και όσα τους είχαν αφήσει… μισούς και έχουν βάλει «πλεύση» για το ντέρμπι με τον Ιωνικό.
Το ευχάριστο είναι ότι η ίωση έχει… περάσει πλέον απ’ όλους και έτσι θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα τους προβληματίσει άλλο για φέτος! Τελευταίο «θύμα» ο προπονητής τους Στράτος Καγιάογλου ο οποίος πάντως πάρα την ίωση είναι πολύ χαρούμενος που είδε μετά από αρκετές μέρες ξανά όλους τους παίκτες του στο γήπεδο:

«Είχαμε αρκετά προβλήματα και προσπαθούμε σιγά – σιγά να συνέλθουμε από τις ιώσεις και τους τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν πολύ. Είμαστε πάντως όλοι καλά και έτσι ελπίζω να παραμείνουμε και μέχρι τη Κυριακή! Με τέτοιο καιρό όλα τα φοβόμαστε. Αγωνιστικά, θέλουμε νίκη με τον Ιωνικό για να κλείσουμε και τυπικά το θέμα παραμονής και να μπορέσω να δώσω στη συνέχεια περισσότερο χρόνο σε όλους τους νεαρούς μου παίκτες. Θα δούμε ποιοι αντέχουν στη Γ΄ Εθνική… και όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Επίσης θα είναι επίσης και μια μικρή ρεβάνς για το παιχνίδι που χάσαμε και μάλιστα με διαφορά (είχαν χάσει με 12 πόντους)».

Πάντως σύμφωνα με τον τεχνικό της Ελευθερούπολης υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλουν να κατακτήσουν και είναι μέσα σ’ όλους: «όπως είχαμε πει από την αρχή έχουμε στόχο την εξάδα και κάτι… παραπάνω. Όχι μόνο όμως… Η Ελευθερούπολη είναι μια κωμόπολη η οποία έχει πλέον καλό όνομα στον μπασκετικό χάρτη και θέλουμε, πρώτον να το διατηρήσουμε αυτό αλλά και να μπορούμε να πούμε ότι «βγάλαμε» και ένα- δυο παίκτες».

Όσο για το οικονομικό, αυτό είναι ένα «θεματάκι» που όλους τους απασχολεί αλλά κανείς δεν μπορεί να λύσει άμεσα. Πάντως όπως τονίζει ο κ. Καγιάογλου θέληση υπάρχει απ’ όλους. Μένει μόνο μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια… να βρεθεί και το χρήμα… η λύση ήθελα να πω (!) πριν το θεματάκι γίνει… μεγάλο Θέμα.