Ευχαρίστησε Ευκαρπία η Ελίμεια

Η Ελίμεια δεν τα κατάφερε στην Ευκαρπία γνωρίζοντας την ήττα, όμως οι Κοζανίτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ΔΑΚ Ευκαρπίας, εξ ου και ευχαρίστησαν τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ευκαρπίας για τη δίκαιη νίκη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό Πάσχα. Μάγκες, ψηλά το κεφάλι, ακολουθεί το ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τους συμπολίτες, Διόσκουρους Κοζάνης, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που δίνει το δεύτερο «εισιτήριο» για την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ευκαρπίας για την άριστη φιλοξενία. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση σε όλους, μπασκετικούς και μη μπασκετικούς. Διοίκηση-προπονητής και παίκτες, έμειναν τέσσερις τελικοί και πάμε όλοι μαζί για την υλοποίηση του στόχου και της κατάκτησης της δεύτερης θέσης (Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε-όλοι μαζί φτάσαμε εδώ και όλοι μαζί θα τελειώσουμε το όμορφο ταξίδι)», ανέφεραν από την Ελίμεια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.