Ευχαριστήρια επιστολή από το Μαρούσι στη Μύκονο

Η φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του Αμαρουσίου στη Μύκονο, από τον ΑΟ Μυκόνου στο πλαίσιο του φιλικού που έδωσαν οι δύο ομάδες, μόνο απαρατήρητη δεν έμεινε από τους «κιτρινόμαυρους». Με την ομάδα του βορείου προαστίου της Αθήνας να στέλνει ευχαριστήρια επιστολή στους ιθύνοντες τον σύλλογο του «νησιού των ανέμων».

«Η ΚΑΕ “Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1986”, οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν να εκφράσουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχατε κατά την παρουσία της στο όμορφο νησί σας. Παρότι η περίοδος της προετοιμασίας είναι κοπιαστική για όλους, σας διαβεβαιώνουμε ότι μας κάνατε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σχέσεις των ομάδων μας θα παραμείνουν το ίδιο ζεστές και φιλικές και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους
στόχους σας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, γιατί η προσπάθεια που καταβάλετε είναι πραγματικά αξιέπαινη», αναφέρει η επιστολή, την οποία δημοσιοποίησε ο ΑΟ Μυκόνου, ευχαριστώντας από την πλευρά του το Μαρούσι για τα θετικά σχόλια.

«Δεχθήκαμε αυτήν την πολύ όμορφη επιστολή και κίνηση από την ομάδα του Maroussi Basketball Club κατόπιν της διαμονής της στο νησί μας, την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διημερίδα των φιλικών μας αγώνων.
Με χαρά να υποδεχόμαστε τέτοιους οργανισμούς και να θαυμάζει από κοντά ο κόσμος της Μυκόνου αθλητές και ομάδες από το υψηλότερο επίπεδο! Ολόψυχα την καλύτερη των επιτυχιών ευχόμαστε στην ιστορική αυτή ομάδα στην Basket League όπου και ανήκει.
Εμείς πάντα πιστοί στο επίπεδο φιλοξενίας και συνεργασίας που ορίζει η παράδοση αυτού του τόπου».