Ζήβας: «Η διαιτησία διαμόρφωσε τη διαφορά»

Ο Φιλαθλητικός δεν κατάφερε να κάνει το επιθετικό του παιχνίδι στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία βαριά ήττα. Ο Τάκης Ζήβας σε δηλώσεις του στο sportrikala.gr τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, αλλά εξέφρασε τα παράπονά του καθώς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

«Κάποιοι περίμεναν να γίνει αυτό. Χάσαμε τη διαφορά, με την οποία έπρεπε να χάσουμε. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Η στατιστική πάντως δεν ευνοεί αυτή τη διαφορά. Όταν το φάουλ γκολ γίνεται βήματα κατ’ εξακολούθηση σταματάνε οι παίκτες να παίζουν μπάσκετ. Έχω παράπονα από τη διαιτησία, δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, αλλά τη διαφορά», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Ζήβας και συνέχισε:

«Η ομάδα μου έπρεπε να χάσει, δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ενώ ήμασταν και άστοχοι. Από ένα σημείο όμως και μετά είχαμε διακωμώδηση του αθλήματος και δεν παίχτηκε μπάσκετ».

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού αναφέρθηκε και στα ρατσιστικά σχόλια της εξέδρας: «Υπήρχαν ρατσιστικά σχόλια όλη την διάρκεια του αγώνα από τον κόσμο, πηγαίνουμε και σε άλλες επαρχιακές πόλεις και θα πρέπει να προβληματιστεί λιγάκι η τοπική κοινωνία. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχει ανάγκη ούτε από βρισίματα, ούτε από φτυσίματα».