Ζαβός: «Στενάχωρη κατάσταση για όλους»

Ύστερα από δύο εβδομάδες αποχής από τους αγώνες, το Αιγάλεω επιστρέφει στην αγωνιστική δράση φιλοξενώντας το Πρωτέα Βούλας την Κυριακή (1/11,18:00).
Ο Αλέξανδρος Ζαβός στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση, αναφέρει πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίχτες του για ένα θετικό αποτέλεσμα, τονίζει την εξαιρετική πορεία του Πρωτέα και εύχεται υπομονή στο κόσμο, λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε.

“Ενημερωθήκαμε για τα καινούργια μέτρα που έρχονται και είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση για όλους τους ανθρώπους και ειδικά για τους ανθρώπους του αθλητισμού. Εμείς αύριο θα παίξουμε ένα παιχνίδι με τη Βούλα, της οποίας η πορεία είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής, έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Είναι μία ομάδα υπολογίσιμη με καλούς και νεαρούς παίκτες και πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο απόδοσης για να τους κερδίσουμε. Είμαστε υγιείς τις τελευταίες μέρες, είμαστε μαζεμένοι στο γήπεδο και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά, ότι την εικόνα της καθημερινότητας θα τη δείξουμε στο παρκέ. Εύχομαι σε όλο το κόσμο υπομονή, σύνεση και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο”.