Ζαφειρούδης: «Δεν είχαμε σκέψη», Γκίμας: «Να καταφέρουμε να πατήσουμε στη Β΄εθνική»

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς επικράτησε και της ΧΑΝΘ, σημειώνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη του. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησαν οι δύο προπονητές των ομάδων με τον Γιώργο Ζαφειρούδη να εστιάζει στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του, ενώ έκανε ειδική μνεία για τους ανθρώπους που κρατάνε «ζωντανό» το μπασκετ στη Βέροια.  «Η δική μου ομάδα δεν είχε καθόλου σκέψη, και είναι το το πρόβλημα που έχουμε ως ομάδα. Εχουμε διάθεση, το θέμα μας είναι ίδιο, δεν είναι ίδιο το μυαλό μας και σε ένα παιχνίδι που πάει σε όλη τη διάρκεια κλειστά, το γεγονός πως στο τελευταίο λεπτό δεν κάναμε ούτε μία κανονική επίθεση, δείχνει ότι δεν είχαμε μυαλό…».

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Γκίμας. «Η ΧΑΝΘ μας έβαλε σε δύσκολη θέση. Ηταν τρίτο παιχνίδι σε οχτώ μέρες με πια περίεργη αναστάτωση που φαντάζομαι είχε και η ΧΑΝΘ, με περίοδο διακοπών, χιόνια, χάσαμε κάποιες προπονήσεις. Γενικά με ένα πρόγραμμα… απρογραμμάτιστο… Εμείς τέτοια παιχνίδια τα κλέβουμε, γιατί έχουμε έναν παίκτη που σκέφτεται πριν από εμένα για μένα όπως είναι ο Κοθράς. Αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις που μπορεί να θέλαμε πέντε ταιμ άουτ…».