Ζαφειρούδης: «Οι παικταράδες μου τα καταφέρνουν» (+vd)

Με το πρωτάθλημα να απέχει 4 στροφές από το φινάλε του, οι νίκες είναι το μόνο που ενδιαφέρει τον Γιώργο Ζαφειρούδη. Γι αυτό λοιπόν και η μέτρια εμφάνιση της Νίκης Βόλου κόντρα στο Αιγάλεω ήταν το τελευταίο που τον απασχόλησε. Ο προπονητής των Βολιωτών μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και είπε αρκετά και ενδιαφέροντα…

«Ηταν πολλά κομμάτια του παιχνιδιού που δεν πήγαμε καλά. Ισως φταίει η σκέψη ότι θα κερδίσουμε εύκολα, ίσως το γεγονός ότι είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι, και δεν είναι τόσο κουρασμένα τα κορμιά μας, αλλά η σκέψη μας. Είμαστε μία ομάδα που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς νεοφώτιστη, για να κάνει κάτι και βρέθηκε να κάνει πρωταθλητισμό με παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις πρωταθλητισμού. Είναι δύσκολο να τους βάλεις σε μία λογική ότι πρέπει να είσαι 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, οι παικταράδες μου τα καταφέρνουν» είπε ο Γιώργος Ζαφειρούδης, προσθέτοντας αναφορικά με την εμφάνιση της Κυριακής:

«Η εικόνα μας ήταν ανάλογη με την εβδομάδα που θα ακολουθήσει… Δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά εδώ που φτάσαμε παίζουμε για το αποτέλεσμα και είναι το μοναδικό που μας ενδιαφέρει. Συγχαρητήρια στους παίκτες, θα έχουμε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να είμαστε και εμείς στο πνεύμα των ημερών, να σκεφτούμε άλλα πράγματα, να ηρεμίσουμε και από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο».

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες και τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, ο προπονητής των “κυανόλευκων”έκανε το εξής σχόλιο: «Για τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό η μοναδική λογική είναι να κερδίζουν τον επόμενο αντίπαλο. Από τη στιγμή που είμαστε σε θέση ισχύος, όσο κερδίζουμε εμείς δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Σε αυτή τη περίοδο όλα τα παιχνίδια είναι ίδια, με όποια ομάδα και να παίζεις. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, δεν μπορούν να παίζουν συνέχεια στα όρια τους, πόσο μάλλον οι δικοί μου παίκτες που όλη τη χρονιά έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Αν θέλουμε να διακριθούμε και να κάνουμε πρωταθλητισμό, θα πρέπει να είμαστε επί 40 λεπτά σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Πηγή: magnesianews.gr