Ζητάει μισθούς τριών ετών!

Αγωγή κατά του Διαγόρα κατέθεσε ο Στάθης Νεραντζάκης, ο οποίος διεκδικεί τα δεδουλευμένα τριών ετών, σε μία υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 8 Νοεμβρίου 2011.

«Παρά τη συμπεριφορά αυτή των υπευθύνων, εγώ συνέχισα να εργάζομαι και συγκεκριμένα για όλη τη διάρκεια των τριών αγωνιστικών περιόδων που είχαμε συμφωνήσει και διότι ήθελα από την πλευρά μου να τηρήσω τη συμφωνία και ως προπονητής και ως αθλητής.

Στις αλλεπάλληλες οχλήσεις μου, οι άνθρωποι του σωματείου με διαβεβαίωναν ότι η μη καταβολή των δεδουλευμένων οφείλεται σε προσωρινή οικονομική δυσπραγία και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μου καταβληθούν τα χρήματα που μου οφείλονται. Πλην όμως ο καιρός περνούσε και η αδιαφορία συνεχιζόταν. Έτσι αναγκάστηκα και έδωσα εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να έρθει σε επαφή με το αντίδικο σωματείο.

Eπί ματαίω όμως, καθώς η αδιαφορία συνεχίστηκε από την πλευρά των ανθρώπων του σωματείου» υποστηρίζει στην  αγωγή του ο παίκτης του Διαγόρας, ο οποίος επιζητά να του καταβληθεί το οφειλόμενο ποσό νομιμοτόκως, απαιτώντας παράλληλα κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί και να καταδικαστεί η ομάδα.

Πηγή: 12soccer.gr