Ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου

Αφού τα είπαν και τα συμφωνήσαν οι ιθύνοντες του Πορφύρα στη χθεσινή δεξίωση που διοργάνωσαν, ώστε να παρθούν αποφάσεις για τη βελτίωση του συλλόγου σε κάποιους τομείς (“οριοθετηθούν κοντινοί στόχοι και μεσοπρόθεσμες προοπτικές”), ήρθε η ώρα να προσκαλέσουν τον κόσμο να σταθεί δίπλα στους «ροσονέρι» την ερχόμενη Κυριακή (3/04) στο ματς επί της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλε ΠΟΡΦΥΡΙΩΤΗ, η Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του Ομίλου μας την Κυριακή 3 Απριλίου στις 5 το απόγευμα αγωνίζεται στο γήπεδό της “Π. Σαλπέας” με την Ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχιση της πετυχημένης πορείας της Ομάδας μας στο άκρως ανταγωνιστικό, εξαντλητικό σε ψυχικά αποθέματα και τελείως απρόβλεπτο -όπως εξελίσσεται- πρωτάθλημα του 1ου Νοτίου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Η συμπαγής, δυναμική και όπως πάντα -και κυρίως- πολιτισμένη παρουσία των φίλων του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ την ώρα του αγώνα θα στηρίξει τη φιλότιμη και ρωμαλέα προσπάθεια των παικτών μας και του προπονητή τους για μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση.