Ζιάγκος: «Η Βασίλισσα επέστρεψε και είναι μια πραγματικότητα»

ziagkosΗ ΑΕΚ επιστρέφει ως πρωταθλήτρια στην Α1 και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για τη σεζόν που πέρασε, ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή καθώς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά.

«Η σεζόν τελείωσε σήμερα για εμάς με τον ιδανικό τρόπο. Νίκη στην έδρα μας, μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για ακόμη μια φορά. Επιστρέψαμε στην Α1, μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους αθλητές για την υπερπροσπάθεια που έκαναν νικώντας και τα προβλήματα φέτος, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση και τον φοβερό κόσμο μας που δεν μας άφησε ποτέ πουθενά.

Η Βασίλισσα επέστρεψε και είναι μια πραγματικότητα αυτό πλέον. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ΑΕΚ να κάνει υπομονή. Δεν υπάρχουν θαύματα, ούτε έχουμε μαγικά ραβδιά. Δεν υπάρχουν αυτά στον επαγγελματικό αθλητισμό. Υπάρχει σωστός προγραμματισμός και πολλή δουλειά. Είμαστε μέσα στο πλάνο μας και θέλουμε να είμαστε πάνω από όλα υγιείς ως ΑΕΚ τη νέα χρονιά, δυνατοί στα παρκέ και ανταγωνιστικοί όλη την χρονιά».