Ζιάγκος: «Να αποκαταστήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα»

ziagkosΕνα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή δίνει αύριο (1/2) η ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ και ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση τονίζοντας τα σημεία που πρέπει η «Ενωση» εστιάσει.

«Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, η οποία βάσει αποτελεσμάτων έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Διαθέτει παίχτες ο ΟΦΗ που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αρκετών στατιστικών κατηγοριών, ενώ παράλληλα η ανάλυση των αριθμών δείχνει ότι εκτός έδρας είναι πιο απειλητική και πιο παραγωγική, σκοράροντας κατά μέσο όρο 8 πόντους περισσότερους. Εμείς επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από ακριβώς ένα γύρο και θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα δίνοντας έμφαση στην ατομική και ομαδική συμπεριφορά μας στο παρκέ».

Παράλληλα, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο από τις 15:30 θα πωλούνται εισιτήρια στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ξεκινά στις 17:00. Τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ. Η Βασίλισσα έχει ανάγκη την στήριξη των φίλων της σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι».