Ζιάγκος: «Οφείλουμε να έχουμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι»

ziagkosΗ ΑΕΚ μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να παίξει δυνατά και να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ικαρους Σερρών. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε μετά τον αγώνα για την εικόνα την ομάδας του, αναφέροντας πως οι απουσίες και το άδειο γήπεδο επηρέασαν τους παίκτες του, ενώ τόνισε για μια ακόμα φορά πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα έχει παγίδες…

«Κάναμε το καθήκον μας, κερδίζοντας άλλο ένα παιχνίδι, όμως ενώ γνωρίζαμε ότι αντιμετωπίζαμε ένα από τα μαχητικότερα και πιο βελτιωμένα σύνολα των τελευταίων αγωνιστικών, δεν παίξαμε με την προσήλωση, την αγωνιστικότητα και τη σωφροσύνη που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της αγωνιστικής μας ταυτότητας μέχρι σήμερα.

Σίγουρα το άδειο γήπεδο αλλά και οι σημαντικές απουσίες των Νίκολιτς και Γκιζόγιαννη, έπαιξαν το ρόλο τους, απορυθμίζοντας το βιολογικό ρολόι της ομάδας, αφού αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε εντελώς διαφορετικές αγωνιστικές συνθήκες και να αλλάξουμε τα πλάνα μας και σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που εκφραζόμαστε επιθετικά. Από τη άλλη θα είναι μεγάλο λάθος αν αποδώσουμε την ελαφρότητα με την οποία είδαμε το ματς απόψε μόνο στην απουσία του κόσμου ή στις απουσίες κάποιων παιχτών και δεν κοιτάξουμε ακομπλεξάριστα στον καθρέφτη μας, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα.

Δεν επαναλαμβάνουμε διαρκώς ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για να δημιουργούμε εντυπώσεις και να παίρνουμε επαίνους, αλλά γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι γεμάτο κινδύνους και παγίδες και οφείλουμε να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα κάθε Σάββατο και τα μυαλά μέσα στο κεφάλι. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον επόμενο τελικό μας».