Ζούπας: «Όσο υπάρχει ελπίδα δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Αμύντας θα υποδεχθεί αύριο την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού και ο  αρχηγός της ομάδας , Λεωνίδας Ζούπας, μίλησε στο επίσημο σαιτ του συλλόγου για την πρόσφατη ήττα στην Ελευθερούπολη και την σημασία του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε με ευθύτητα στην δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας.

Αναφορικά με το ματς με τον ΓΣΕ, ο έμπειρος Guard δήλωσε: «Στην Ελευθερούπολη χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο και την τακτική μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Η αντίπαλη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και έτσι η διαφορά ξέφυγε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού και το επερχόμενο ματς: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που ανήκει στις καλύτερες τις κατηγορίας και έχει μεγάλη ενέργεια και δύναμη στο παιχνίδι της. Κάθε αγώνας για εμάς είναι σημαντικός και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση».

Ολοκληρώνοντας, ο αρχηγός τ υπογράμμισε: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που φέτος έχουμε μια άσχημη χρονιά μέχρι στιγμής αλλά αυτά στον αθλητισμό γίνονται και δε ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τη προσπάθεια μας και πάντα υπάρχει αισιοδοξία όσο υπάρχει ελπίδα. Δε θα τα παρατήσουμε όσο δύσκολη και να είναι κατάσταση για εμάς αυτή τη στιγμή βαθμολογικά».