Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο η Μεταμόρφωση Βόλου, με τον ίδιο τρόπο θα δοκιμάσει να αρχίσει τον δεύτερο, αν και απέναντι της θα βρει τον Αιγινιακό που δυσκόλεψε πολύ την ομάδα του Βόλου στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το Ανατόλια υποδέχεται τον Φοίνικα Λάρισας και φιλοδοξεί και να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και ταυτόχρονα να κάνει το ξεκίνημα που θα ήθελε επιστρέφοντας στις επιτυχίες που είχε συνηθίσει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το τελευταίο του νικηφόρο παιχνίδι ο Ηρακλής Κοζάνης θα αγωνιστεί μέσα στον Γυμναστικό Βόλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να δυσκολέψει περισσότερο τον αντίπαλο του απ’ ότι στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι και να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί.

Αμφότεροι χρειάζεται άμεσα να ανασυνταχθούνε και να αρχίσουν να μαζεύουν νίκες. Διόσκουροι και Αλεξάνδρεια βρίσκονται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με την ομάδα της Κοζάνης να έχει το μικρό πλεονέκτημα της νίκης στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο και θέλει να ανατρέψει το σωματείο της Ημαθίας όπως επίσης και να μειώσει τη διαφορά των δύο βαθμών από την συνδιεκδικήτρια της παραμονής.

Περί… ανατροπής σκέφτονται και στο Άργος Ορεστικό το οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Λάρισας και θα κάνει ότι μπορεί για να του ανταποδώσει με το… ίδιο «νόμισμα», να του «σπάσει» δηλ. την έδρα με μια νίκη που αν έρθει θα είναι σημαντική βαθμολογική ανάσα για τους παίκτες του Γιώργου Σούλιου.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Αιγιανιακός – Μεταμόρφωση Βόλου (Αιγινίου 18.00)
Αστέρας Λάρισας – Αργος Ορεστικό (Αλκαζάρ 18.00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Αλεξάνδρεια (ΔΑΚ Κοζάνης 18.00)
Ανατόλια – Φοίνικας Λάρισας (Ανατόλια 18.00)
ΓΣ Βόλου – Ηρακλής Κοζάνης (Β. Παρασκευόπουλου 18.00)