Η ήττα έφερε το… αντίο του Δημητριάδη

Tο τριετές… ταξίδι στον πάγκο του Ηρακλείου για τον Μανόλη Δημητριάδη μόλις έφτασε στο τέλος του. Ο κρητικός τεχνικός μετά το χθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον Φιλαθλητικό αποφάσισε να αποχωρίσει από τους «μπλε» αναλαμβάνοντας έτσι τις ευθύνες του για την ήττα που στέρησε για δεύτερη διαδοχική φορά την άνοδο του συλλόγου της μεγαλονήσου στη Β’ εθνική.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του με το Ηράκλειο, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε τα εξής στο Kretaworldbasket: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ηρακλείου για τα 3 χρόνια που ήμουν προπονητής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Πριν τρία χρόνια ανέλαβα την ομάδα με την στήριξη της διοίκησης στο τέλμα που είχε φθάσει. Καταφέραμε να την ανέβουμε στην Γ’ εθνική και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην κατηγορία φθάσαμε στο χθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Φιλαθλητικό.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μου και της φετινής ομάδας, αλλά και τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα 3 χρόνια, γιατί χωρίς αυτούς εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να πετύχουμε νίκες.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον φετινό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Χαρίση. Για εμένα ήταν τιμή να κοουτσάρω ένα τέτοιο παίκτη, όχι μόνο σαν αθλητή αλλά και σαν άνθρωπο.

Ευχαριστώ επίσης τον συνεργάτη μου Βασίλη Ράλλη που μέσα από ατέλειωτες ώρες συζητήσεων η ομάδα γινόταν όλο καλύτερη.

Τέλος. ευχαριστώ τον Νίκο Τούλη, τον οποίο και θεωρώ δάσκαλο μου και υπήρξα χρόνια παίκτης του, για την βοήθεια που προσέφερε σε εμένα και την ομάδα στην φετινή πορεία. Εύχομαι η ομάδα μας να καταφέρει να βγει πρώτη στην διαδικασία των μπαράζ και του χρόνου».