Η “ανταπάντηση” της Αγίας Παρασκευής

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Αγία Παρασκευή προκειμένου να “απαντήσει” στη χθεσινή του Φιλαθλητικού, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακή στο κλειστό του Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΠ:

«Μετά την απάντηση του Φιλαθλητικού στην διαμαρτυρία μας για τον μεταξύ μας αγώνα της Κυριακής, κλείνουμε τον διάλογο με τις εξής παρατηρήσεις:

1. Πρώτοι εμείς μέσα από την διαμαρτυρία μας αναγνωρίσαμε ότι ο Φιλαθλητικός είναι μία θαυμάσια ομάδα. Και τον αποδεχόμαστε ως καλύτερη ομάδα από την Αγία Παρασκευή, κάτι που αποδεικνύει και η βαθμολογία. Αυτό όμως με τίποτα δεν δικαιολογεί το να μας αφαιρείται το δικαίωμα διεκδίκησης της νίκης ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

2. Στα δύο παιχνίδια με τον Φιλαθλητικό η ΚΑΠ δέχθηκε τρεις συν μία τεχνικές ποινές. Και ειδικά για το προχθεσινό παιχνίδι, την δεχθήκαμε στο κρισιμότερο σημείο της αναμέτρησης. Ο Φιλαθλητικός πάλι μόλις μία και αυτή στο τέλος του πρώτου αγώνα, όταν το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Στους υπόλοιπους 14 αγώνες του πρωταθλήματος (9 νίκες, 5 ήττες) δεχθήκαμε συνολικά 3 τεχνικές ποινές και ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε. Ο νοών νοείτω. Όσον αφορά την αποστολή του DVD του αγώνα στην Κ.Ε.Δ., απλά μας πρόλαβε, διότι το ίδιο θα πράτταμε κι εμείς…

3. Φαίνεται ότι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής υπάρχουν πολλοί… βαρόνοι (και όχι βαρώνοι) Μινχάουζεν και Πινόκιο κύριοι του Φιλαθλητικού. Διότι ανάλογα παράπονα με εμάς έχουν εκφράσει η Νίκη Βόλου, η ΜΕΝΤ, η Νήαρ Ηστ, όπως και άλλοι.

4. Δεν είδαμε καμία απολύτως αναφορά ή δικαιολογία για την αγενή και χυδαία συμπεριφορά του “κύριου” Προέδρου του Φιλαθλητικού, την οποία καταγγείλαμε και η οποία μας εξόργισε περισσότερο από καθετί, την περασμένη Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι, για την διοίκηση της ομάδος του, μια τέτοια συμπεριφορά είναι καθ’ όλα αξιοπρεπής και μέσα στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι. Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!!

5. Καλό θα είναι η διοίκηση του Φιλαθλητικού να αναθέσει στο μέλλον την σύνταξη των ανακοινώσεών της σε κάποιον που να γνωρίζει καλύτερα την Ελληνική γλώσσα και το συντακτικό της. Για να καταλαβαίνουμε καλύτερα τι εννοεί και για να διαβάζουν οι νέοι σωστά Ελληνικά…

Αυτά και τέλος».