Η απάντηση του Τσερκιτσόγλου στον Ηρόδοτο

tserkitzoglou-prodromosΤη δική του απάντηση σχετικά με την επιστολή του Ηροδότου, έστειλε ο Πρόδρομος ΤσερκιτσόγλουΤονίζοντας με επιχειρήματα απέναντι στο πρόεδρο της ομάδας της Αλικαρνασσου ότι ψεύδεστε ασύστολα… Με τους συμπαίκτες του να το επιβεβαιώνουν με τη στάση τους.
Αναλυτικά:
«Προς απάντηση στο κ. Μερονιανάκη στη ανακοίνωση που ανάρτησε θέλω να πω ότι ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος και ψεύδεται ασύστολος. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν μιλούσαμε πέρυσι για να κλείσουμε την συμφωνία μας του είχα πει ότι θέλω 10.000 ευρώ για να έρθω στην ομάδα όσο και αν διαρκέσει το πρωτάθλημα. Όταν συμφωνήσαμε μου είπε θα σε πληρώσω σε 10 μήνες από 1.000 τον μήνα για να είναι πιο εύκολο για εμένα να πληρωθείς και δώσαμε τα χέρια. Στην ανακοίνωση του αναφέρεις ότι ζήτησα λεφτά για 10 μήνες ενώ το πρωτάθλημα ήταν για 8…. Πρώτο ψέμα κ. Μερονιανακη…. Μόλις τελείωσε η σεζόν είχα πάρει σε δόσεις 4.5 μήνες.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν που ήμασταν 5 μήνες απλήρωτοι εγώ ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα και ποτέ δεν ζήτησα λεφτά από κανένα και μπορούν να στο διαβεβαιώσουν από τον Ηρόδοτο αυτό φανταστείτε ήρθε στιγμή που έδωσαν λεφτά και δεν τα πήρα και είπα να πληρωθούν τα παιδιά από την Αθήνα καλύτερα τα έχουν περισσότερο ανάγκη…. Αυτό μπορεί να το διαβεβαιώσει και ο Γιώργος Αλεξίου επίσης απλήρωτος, που χθες είχε 5 κλήσεις από τον κ.Μερομιανάκη για να το διαβεβαιώσει ότι θα πάρει τα χρήματα του και να μην πει τίποτα σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί τιμή του συμπαίκτη μου Αλεξίου που απάντησε στον κ.Μερομιανάκη ότι δεν τα θέλει τα χρήματα του! Όταν τελείωνε το πρωτάθλημα και υπάρχει ένα χρέος 5.500 ευρώ. Έχω στα χέρια μου μια προσωπική επιταγή του κ. Μερονιανακη που λίγες μέρες πριν λήξει τον ειδοποιώ και του λέω τι θα κάνουμε με τα λεφτά και την επιταγή. Η απάντηση του ήταν: « κράτα την και θα σου δίνω 500 ευρώ την εβδομάδα» και του είπα πρόεδρε να μου αλλάξεις την επιταγή μέχρι τον Αύγουστο λοιπόν αν παίρνω 500 την εβδομάδα σε 2,5 μήνες θα έχω ξεπληρωθεί, τότε ο κ. Μερονιανακης αρνήθηκε και μου είπε κρατά αυτή την επιταγή και μόλις σε ξεπληρώσω μου την δίνεις πίσω και του είπε πρόεδρε πρέπει να διασφαλίσω τα λεφτά μου και αν δεν μου την αλλάξεις θα αναγκαστώ να την σφραγίσω. Τότε ο κ. ΜΕΡΟΝΙΑΝΑΚΗΣ μου έστειλε ένα μήνυμα με ύβρεις και απειλές αν είσαι μάγκας πήγαινε σφράγισε την και άλλα πολλά που μπορώ να σας τα δείξω σε μηνύματα που μου έχει στείλει. Ερχόμαστε ξανά σε επαφή και μου αλλάζει την επιταγή. Είχαμε συμφωνήσει 500 ευρώ την εβδομάδα για 2,5 μήνες 15/08 θα είχα ξεπληρωθεί και πηγαίνω στο γραφείο του και μου δίνει μια επιταγές που έληγε 31/10.
Δεν έδωσα σημασία γιατί είχαμε κάνει την συμφωνία μας και μέσα Αυγούστου θα είχα ξεπληρωθεί. Πήγα την πρώτη εβδομάδα να πληρωθώ και μου έδωσε 250 ευρώ και άλλαξε την συμφωνία μας μόνος του χωρίς να γνωρίζω το οτιδήποτε. 2ο ψέμα κ. Μερονιανακη. Πάμε για φέτος τώρα….. Διαβάζω την ανακοίνωση ότι αποχωρεί ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ από τον Ηρόδοτο και αμέσως βγάζω ανακοίνωση ότι αποχωρώ και εγώ μαζί του γιατί για τον κόουτς ήταν ο λόγος που πήγα στην ομάδα…. Με περνούν τηλ. μια μέρα και μου λένε να μιλήσουμε για φέτος και τους είπα ότι από την στιγμή που έφυγε από την ομάδα ο κόουτς ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ εγώ δεν μένω και μου είπαν αν μείνεις στην ομάδα ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ θέλει να επιστρέψει και να φτιαχτεί η ομάδα… Και έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις. Ζήτησα λοιπόν ένα ποσό που πιστεύω θα ήμουν ικανοποιημένος 13.000 όπως αναφέρει….. Δικαίωμα μου να ζητάω όσα θέλω κ. Μερονιανακη εγώ είμαι παίχτης και εσείς πρόεδρος…. Η απάντηση του κ. Μερονιανακη ήταν θα το σκεφτούμε και θα σου απαντήσουμε…
Το βράδυ της ίδιας μέρας με πήρε τηλ ο κ. Πασχαλίδης και μου είπε ότι μπορούμε να σου δώσουμε 10.000 & φαγητό και τους είπα με τιμάει η προσφορά σας αλλά σας ευχαριστώ δεν μπορώ να μείνω και κλείσαμε το θέμα εκεί. Μια μέρα λοιπόν με καλεί ο κ. ΜΕΡΟΝΙΑΝΑΚΗΣ στο γραφείο του και μου λέει θα σου δώσουμε 12.000 ευρώ εσύ θα πεις του κ. Πασχαλίδη 10.000 & φαγητό και εγώ θα σου δώσω τις 2.000 κάτω από το τραπέζι και συμφωνήσαμε προφορικά. Μιλάμε με τον δικηγόρο μου και φτιάχνουμε τα συμφωνητικά και τις εγγυήσεις και τηλ. στο Κ. Μερονιανακη προσωπικά και τον ρωτάω πρόεδρε θα σου μιλήσω σαν φίλος ντόμπρα θέλω να μου πεις επειδή έχω μια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερη κατηγορίας που ξέρω ότι θα πληρώνομαι στη ακέραιο γιατί οι άνθρωποι είναι φερέγγυοι και σοβαροί μπορεί να ανταπεξέλθεις; Η απάντηση του ήταν ΝΑΙ προχωρήστε το θέμα… Στην δημοσίευση σας αναφέρεται ότι σας ζήτησα 13.000 ευρώ και πήγα και έκλεισα με 8.000 στο Ηράκλειο;; Όταν είπα ότι δεν μπορώ να παρά μείνω γιατί με πήρατε τηλ και μου είπατε θα σου δώσω 2.000 κάτω από το τραπέζι για να μείνω; Σας έβαλα με το ζόρι ίσως; 3ο ψέμα Κ. Μερονιανακη!!!
Ένα πρωί με καλεί ο κόουτς Δημητριάδης και μου λέει ότι ο κ. Πασχαλιδης ντρέπεται να σε πάρει επειδή έχετε συμφωνήσει και τον είχε πάρει ο κ. ΜΕΡΟΝΙΑΝΑΚΗΣ τηλ και του είπε καλύτερα να μην δώσουμε το συμβόλαιο του Προδρόμου να χαμηλώσουμε το μπάτζετ… Είπα του κόουτς δεν υπάρχει πρόβλημα και έπειτα προχώρησα την συμφωνία μου με την ομάδα του Ηρακλείου!!! Τηλεφώνησα τον κ. Μερονιανακη μετά που έκλεισα στο Ηράκλειο και μου είπε ότι έκανες την καλύτερη επιλογή που πήγες στο Ηράκλειο γιατί έτσι όπως τα κάνουν εδώ στο Ηρόδοτο θα τους την κάνω και εγώ στα μέσα της χρονιάς και θα φύγω… Αυτός είναι κύριοι ο πρόεδρος του Ηροδότου που σας εκπροσωπεί και το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέτει το σωμάτιο σας που ποτέ σας δεν δώσατε δικαίωμα σε κανένα να πει κάτι για εσάς…. Τα συμπεράσματα μόνοι σας!!!
ΥΓ: Αυτοί είναι οι νέοι επιχειρηματίες που τιμούν τον τόπος μας και την πόλη μας λοιπόν με ψεύδη και αλλά πολλά… Υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν έχω αναφέρει και αν θέλουν μπορούν να διαψεύσουν όλα αυτά οι κύριοι του Ηροδότου… Ο αθλητισμός δεν είναι ούτε πολιτική ούτε μαγαζί διασκέδασης!!!! ».
Στο πλευρό του πρώην συμπαίχτη του στάθηκε ο Βαγγέλης Παπασταματάκης, το μήνυμα που ανάρτησε στη προσωπική του σελίδα ο παίκτης ήταν:
papastamatakis-status