Η γιορτή του Έσπερου στο φινάλε των Ακαδημιών

Με τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες αλλά και τα συναγωνιστικά παιχνίδια ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή των ακαδημιών μπάσκετ του Εσπέρου ΑΟΠΑ στην Πάτρα και ταυτόχρονα έκλεισε η φετινή περίοδος.

“Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε.
Ο Σύλλογός μας στηρίζει και στηρίζεται στις υποδομές και αυτό θα συνεχίσει να κάνει με την ίδια συνέπεια και φιλοσοφία και στο μέλλον” τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Εσπέρου ΑΟΠΑ Κώστας Μαρλαφέκας, ο οποίος εξήρε την δουλειά που κάνουν όλοι οι προπονητές του Εσπέρου ΑΟΠΑ στις ακαδημίες του Συλλόγου.

“Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν, που είναι τα παιδιά τους” τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Πετρόπουλος, τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης προγράμματος ακαδημιών, και πρόσθεσε:
“Στον Έσπερο ΑΟΠΑ η φιλοσοφίας μας στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες. Να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και στην ζωή. Εδώ το παιδί θα μάθει όταν πέσει να σηκωθεί, να παλέψει, να πιεστεί, να αναγνωρίσει την αξία του αντιπάλου και να διεκδικεί αυτό που του αξίζει”.