Η διαφορά φιλοσοφίας και το… ηλεκτροσόκ που καθυστέρησαν να κάνουν στην Πεύκη

Η διαφορά φιλοσοφίας που υπήρξε μεταξύ της διοίκησης και του Παναγιώτη Ζερβουλάκου ήταν η αιτία που ο προπονητής αποφάσισε να αφήσει το “τιμόνι” της Πεύκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Την ίδια ώρα, πάντως ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Μακρυνιώτης έδωσε τη δική του εξήγηση για το λόγο που έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή. “Ηλεκτροσόκ… Καθυστέρησε, αλλά ήρθε…”, σχολίασε ο πρόεδρος που δεν έκρυψε και πάλι την εκτίμηση στις προπονητικές ικανότητες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου.

Η εξήγηση του Έλληνα προπονητή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει

“Όταν αποχώρησα από την ομάδα της Πεύκης, η ομάδα είχε την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αλλά η αποχώρηση από πολύ νωρίς, βασικών παιχτών σε πολύ καίριες και ζωτικές θέσεις για το αμυντικό πλάνο, μας στοίχισε καταλυτικά και έπρεπε η ομάδα να προσαρμοστεί σε εντελώς νέα δεδομένα και ενώ το πρωτάθλημα έτρεχε, μια ομάδα με ήδη 10 νέες μεταγραφές. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια και με δύσκολο πρόγραμμα, κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο, παρ’ όλο το κακό ποσοστό στις βολές 108/182 και την έλλειψη διάρκειας στο αμυντικό πλάνο λόγω των απουσιών. Το ματς στην Ερμιόνη στο οποίο και η ομάδα υπέβαλε ένσταση, καθώς το τρίποντο που οδήγησε στην παράταση ήταν καθαρό δίποντο και ως εκ τούτου μας στέρησε τη νίκη.

Αλλά και τα ματς με Γλαύκο και Καλαμάτα στα οποία η ομάδα κατέβηκε στην ουσία με 8 παίκτες, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν επέτρεψαν στην προσπάθεια και στη δουλειά που γινόταν, να μετουσιωθούν σε νίκες. Ομως είχε αρχίσει η ομάδα να γίνεται πιο συμπαγής, να αποδίδει καλύτερα. Ως εκ τούτου απομακρύνθηκε ο φετινός στόχος της πεντάδας. Αλλά ο στόχος της παραμονής ήταν απόλυτα εφικτός, καθώς υπολοιπόντουσαν 22 αγώνες. Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπήρξε διαφορά φιλόσοφιας για το πως θα πρέπει να συνεχίσει η ομάδα, οπότε και υπέβαλα την παραίτηση μου”.

Άμεση ήταν η απάντηση-επεξήγηση του προέδρου της Πεύκης και πάλι μέσω facebook

“Αγαπητέ μας προπονητή !!! Η δουλειά που έκανες ήταν σπουδαία, όπως και πέρυσι στον Άρη Νίκαιας, γι αυτό σε επιλέξαμε να οδηγήσεις την ομάδα στην καλύτερη δυνατή θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Μετά από 6 ήττες η ομάδα έπρεπε να ανασυγκροτηθεί.
Συζητώντας κρίθηκε αναγκαία η αλλαγή προπονητή.
Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός!!!
Ηλεκτροσόκ…
Καθυστέρησε, αλλά ήρθε…
Σε ευχαριστήσαμε για την πολλή καλή δουλειά σου και σε ευχαριστούμε και δημοσίως!!!
Είσαι εξαίρετος, φιλόδοξος και φέρελπις…
Θα πετύχεις στο επίπονο και ψυχοφθόρο επάγγελμα του προπονητή, που επέλεξες, αφού εργάζεσαι με ζήλο και αυταπάρνηση!!!
Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια…”.