Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ζητά τιμωρία και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

messini-sporting
Πηγή φώτο: tharrosnews.gr

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΑΣΠΕΝΟΠ καταγγέλλει τη συμπεριφορά των φίλων του Σπόρτιγκ που βρέθηκαν στο κλειστό της Μεσσήνης. Όπως αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου χτύπησαν μέλη του Δ.Σ. της Μεσσήνης, ενώ απείλησαν και τη σωματική ακεραιότητα. Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ζητά από την Ομοσπονδία την παραδειγματική τιμωρία αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., καταγγέλλει ως απαράδεκτη και έξω από κάθε αθλητική δεοντολογία, τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του σωματείου ΄΄Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ΄΄ οι οποίοι πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, της 15/12/2013, επετέθησαν και χτύπησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φιλάθλους του σωματείου ΄΄Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ΄΄, ενώ απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα νεαρών αθλητών από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, αλλά και των γονιών τους που τους συνόδευαν.

Ζητάμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την παραδειγματική τιμωρία του σωματείου ΄΄Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ΄΄, αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων, που με την συμπεριφορά τους αμαυρώνουν και δυσφημούν με τον χειρότερο τρόπο το Αθλητικό Κίνημα και φυσικά το Άθλημά μας, την Καλαθοσφαίριση».