Η Θεσσαλονίκη δεν της… πάει

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του και η Αγία Παρασκευή έχει βάλει στόχο το «4 στα 4» προκειμένου να ανέβει στην Α2 δίχως να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών (Νίκη Βόλου και Ηράκλειο). Πριν όμως φτάσει η ώρα των ντέρμπι, προέχει ο αγώνας με την Αναγέννηση Φλόγας στην Πολίχνη, την οποία ο Νίκος Χατζηπανηγύρης υπολογίζει πολύ, παρά τα προβλήματα που έχει εδώ και κάποιους μήνες.

Αλλωστε, η ΚΑΠ δεν συνηθίζει να παίρνει αποτελέσματα στη Θεσσαλονίκη. Φέτος την έχει επισκεφτεί 3 φορές έχοντας απολογισμό ισάριθμες ήττες (από Ηρακλή, Αίαντα και ΜΕΝΤ), ενώ τη σεζόν 2009-10 είχε ταξιδέψει 6 φορές, κατακτώντας το ροζ φύλλο μόνο στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τους άλλους 5 (με Μαντουλίδη, Αναγέννηση Φλόγας, Αίαντα Ευόσμου, ΜΕΝΤ και Μέγα Αλέξανδρο) τους είχε χάσει με 13,8 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο… Συνολικά η Αγία Παρασκευή έχει απολογισμό 1 νίκη και 8 ήττες στη Θεσσαλονίκη!

Το θετικό είναι ότι οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τη Μεγάλη Πέμπτη η Αγία Παρασκευή έδωσε φιλικό με το Λαύριο, ενώ έκανε προπόνηση και τη Δευτέρα του Πάσχα, προκειμένου να μπει γρηγορότερα σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.