Η ιαχή «Σάντα» ακούστηκε ξανά: Πρώτη συγκέντρωση της Αγίας Βαρβάρας

AGIA VARVARA 2015-16 PROTHΜε την καθιερωμένη ιαχή «Σάντα» να αντηχεί στο κλειστό των Ποταμουδίων, ξεκίνησε για την Αγία Βαρβάρα η αγωνιστική περίοδος 2015-16. Αφού απόλαυσαν το καλοκαίρι και γέμισαν τις «μπαταρίες» τους, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Στάθη Καμαράκη. Η τέταρτη (συνεχόμενη) χρονιά στη Γ΄ Εθνική σύντομα θα αρχίσει κι άπαντες θέλουν να είναι πανέτοιμοι στο ραντεβού.

«Αλλαγή ρότας»
Η Αγία Βαρβάρα είναι ένα καράβι που ποτέ δεν φοβήθηκε να εξερευνήσει άγνωστες θάλασσες. Από τη Β΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ βρέθηκε στην Α΄ κι από ομάδα της αξιοπρεπούς συμμετοχής έγινε πρωταγωνίστρια στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Κέρδισε τον τίτλο, ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική κι αφού σταθεροποιήθηκε, αλλάζει ρότα. Τα όρια του καθενός είναι τα όρια της φαντασίας του και στις τάξεις της «Σάντα» όλοι ονειρεύονται να πετύχουν ακόμη περισσότερα. Είναι στο χέρι τους να οδηγήσουν την ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται.
Μιλώντας πρώτος στους παίκτες, ο παράγοντας Σάκης Στουπίδης παρουσίασε τον νέο προπονητή και είπε ότι άπαντες θα παλέψουν για το καλύτερο. Ζήτησε προσπάθεια απ’ όλους και συμμετοχή στις προπονήσεις και τέλος ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά.
Ο πρώην παίκτης της Αγίας Βαρβάρας και νυν παράγοντας Αντώνης Σαραλιώτης είπε ότι, με τις κινήσεις που έγιναν (ερχομός Καμαράκη και μετεγγραφές) η ομάδα αλλάζει ρότα. Οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες, αλλά δεν χρειάζονται τα μεγάλα λόγια. Ευχήθηκε, τέλος, υγεία σε όλους.
Ο έμπειρος Σερραίος προπονητής, Στάθης Καμαράκης, για τον οποίο η Αγία Βαρβάρα είναι ο 4ος σύλλογος του νομού Καβάλας που θα κοουτσάρει, είπε ότι η ομάδα διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, κάτι που θα πρέπει να το δείξει και στην πράξη. «Η ικανότητά σας είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να δώσετε σημασία στην προπόνηση. Να γίνετε τέλειοι ατομικά κι αυτό να το εντάξουμε στην ομάδα ώστε να γίνει άριστη. Έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.
Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών 11 (+2) παίκτες. Οι «νέοι» Νίκος Αμπελακιώτης, Κώστας Αγανικόλας, Στέλιος Σαμαράς, Κούλης Χαριζάνης, με τον τελευταίο να επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια, καθώς και οι Σταύρος Κουμλέλης, Σπύρος Κάτσικας, Γιάννης Σουλίδης, Φώτης Ράμμος, Νίκος Μητρούλης, Στράτος Φασουλάς και Γιώργος Μαδεμλής. Απουσίαζαν οι Αλέκος Μπανάσας, Λούκα Μπάμπουλης και Αντώνης Μαλαθούνης. Καθημερινά θα γίνονται δύο προπονήσεις, πρωί κι απόγευμα. Μέσα στον Αύγουστο θα ανοίξει ο κύκλος των φιλικών. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να δοθούν γύρω στα 10 παιχνίδια. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν η Αγία Βαρβάρα να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο οποίο, ως ομάδα της Γ’ Εθνικής, μπορεί να αγωνιστεί μόνο με παίκτες κάτω των 20 ετών. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η κλήρωση του προγράμματος της Γ’ Εθνικής θα γίνει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Χρήστος Κρυσταλλίδης