Η Ιεράπετρα τιμά τον Βασιλειάδη

Η εξαιρετική παρουσία Αλέξη Βασιλειάδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στα Τρίκαλα με τη φανέλα του Αρη, όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη στην ομάδα που ανήκει. Η Ιεράπετρα τιμά τον αθλητή της στη γιορτή όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή 12 Ιουνίου ,στις 20.00, στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Ιεράπετρας, ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ θα υποδεχτεί και θα τιμήσει τον Αλέξη Βασιλειάδη, σε μια γιορτή όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Οι αθλητές και αθλήτριες με τους γονείς τους και οι προπονητές μας, θα είναι όλοι εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους το νεαρό αθλητή μας, αλλά και για να κλείσουμε όλοι μαζί μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, για όλα τα τμήματα του συλλόγου, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα την έναρξη προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τυπικά βεβαίως , αφού οι προπονήσεις των τμημάτων του Α.Ο.Ι. τα τελευταία χρόνια,  δεν σταματούν σε καμία χρονική περίοδο του έτους.

Στην γιορτή μας, θα υπάρχει πλούσιος μπουφές εδεσμάτων, με επιμέλεια των μαμάδων (αλλά και κάποιων μπαμπάδων), των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου!».