Η ισχύς εν τη ενώσει για το μπάσκετ των Τρικάλων…

Προ περίπου ενός έτους ο Αίολος Τρικάλων και οι Γομφοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν μια νέα πνοή στο μπάσκετ των Τρικάλων. Το “πείραμα” πέτυχε στο έπακρο και πλέον στα Τρίκαλα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα. Της συνεργασίας όσων περισσοτέρων ομάδων της περιοχής γίνεται. Και ήδη στο τραπέζι κάθισαν ο Αίολος Γόμφοι και οι Ίκαροι Τρικάλων και πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν γνωστές τις λεπτομέρειες γι’ αυτή τη συνεργασία.

Η ανακοίνωση της “ισχύς εν τη ενώσει” αναφέρει: “Ξημερώνει νέα μέρα για το τρικαλινό μπάσκετ. Μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Γιώργος Ηλιάδης οι εξελίξεις που αφορούν την επόμενη μέρα στο τρικαλινό μπάσκετ είναι ραγδαίες.
Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν από την πλευρά του Αιόλου/Γόμφοι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και από την πλευρά των Ικάρων Τρικάλων ο Κώστας Σκρέτας. Από την συνάντηση αυτή βγήκε η απόφαση οι ομάδες να συνεργαστούν για το καλό του αθλήματος, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας και για άλλες τρικαλινές ομάδες μικρότερης κατηγορίας.
Οι λεπτομέρειες για την συνεργασία αυτή θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν οι κ. Ηλιάδης, Παπαγεωργίου και Σκρέτας την Τρίτη 7 Ιουνίου στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παντελιδάκη»”.