Η περιγραφή της υπαλλήλου της ΕΟΚ για την απόπειρα βιασμού της

Η υπόθεση της καταγγελίας της απόπειρας βιασμού της υπαλλήλου της ΕΟΚ από υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας, έχει πάρει ήδη το δρόμο για τον εισαγγελέα. Ενδιαφέρον, πάντως έχουν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας, όπως τις παρουσιάζει η καταγγέλλουσα και αποκαλύπτονται από dikastikoreportaz.gr. Σύμφωνα, λοιπόν με τα λεγόμενά της ο μεγαλοπαράγοντας της ΕΟΚ φέρεται να εισήλθε στο δωμάτιο της υπαλλήλου, να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχό του, να την κολλάει στον τοίχο και να προσπαθεί να αφαιρέσει το δικό της εσώρουχο, μιλώντας της χυδαία!!!

Το συμβάν όπως το περιγράφει η υπάλληλος της Ομοσπονδίας:

“Προς μεγάλη έκπληξή μου, είδα τον [παραθέτει όνομα], ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριο του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσεις ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές του τις ενέργειες και προς στιγμή πάγωσα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και τους μηρούς προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέληση μου”.

Η υπόθεση, βέβαια, δεν εξαντλείται στο εν λόγω περιστατικό, καθώς η Εισαγγελία έχει στα χέρια της και άλλα συμβάντα σεξουαλικής παρενόχλησης με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όπως τα κατέγραψε η υπάλληλος της Ομοσπονδίας…

Πληροφορίες από dikastikoreportaz.gr