«Η Πεύκη έπρεπε να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία»

Θέση πήρε στα όσα ανέφερε ο Ικαρος Νέας Σμύρνης πήρε η Πεύκη, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κέρδισε δίκαια το παιχνίδι και πως αυτή θα έπρεπε να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Η ανακοίνωση:

«Για το χθεσινό αγώνα Ικάρου Νέας Σμύρνης – Α.Ο. Πεύκης, για το Πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής, οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας και αφήνουν αιχμές και κατά της Πεύκης και γι αυτό κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Η διαιτησία του αγώνα ήταν καλή, με λίγα λάθη εκατέρωθεν.

Η Πεύκη θα έπρεπε να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, γιατί καταλογίστηκαν εις βάρος της δύο ανύπαρκτα αντιαθλητικά, ενώ στην αντίπαλη ομάδα ίδιες φάσεις καταλογίστηκαν απλά φάουλ.

2. Δεν γνωρίζουμε εάν είχαν προηγούμενα με το συγκεκριμένο διαιτητή και δεν μας αφορά το θέμα αυτό.

3. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Ικάρου διαμαρτυρόταν, βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου, σε όλο το μήκος του και θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Οι διαιτητές του χαρίστηκαν.

4. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας σούταρε 4 βολές και ευστόχησε σε δύο και αναληθώς αναφέρει ο Ίκαρος ότι δεν σούταρε ελεύθερες βολές.

5. Αναληθώς επίσης αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ίκαρος ότι ο β΄ διαιτητής καταλόγισε φάουλ, χωρίς βολές και ο α΄ διαιτητής υπέδειξε 2 βολές. Το αληθές είναι ταυτόχρονα και οι δύο διαιτητές καταλόγισαν φάουλ, με δύο ελεύθερες βολές.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει το βίντεο του αγώνα που αποδεικνύονται.

Η Πεύκη έπρεπε να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και όχι ο Ίκαρος.

Επομένως πρέπει να παραδεχόμαστε την ήττα μας και να μη βρίσκουμε άλλοθι στη διαιτησία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ευνόησε τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης.

Απλά στον αγώνα αυτό αγωνισθήκαμε καλύτερα και δίκαια κερδίσαμε, αφού και στο ημίχρονο κερδίζαμε 30-37…

Το διοικητικό συμβούλιο».