Η προετοιμασία και τα διαρκείας του Προμηθέα

Πηγή: evrytaniasport.blogspot.gr
Πηγή: evrytaniasport.blogspot.gr

Την ίδια πετυχημένη συνταγή με πέρυσι αποφάσισε να ακολουθήσει και φέτος ο Προμηθέας Πάτρας, που επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Καρπενήσι για την προετοιμασία του. Η φιλόδοξη ομάδα της Πάτρας έφτασε στο Καρπενήσι τη Δευτέρα και θα μείνει στο ξενοδοχείο Avaris μέχρι τις 30 Αυγούστου, όταν θα ολοκληρωθεί και το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Ο Μάκης Γιατράς έχει μαζί του 18 παίκτες, τους Νοέα, Κουμπούρα, Πάνο, Τσάμη, Χαμηλό, Γιαννικόπουλο, Πέττα, Πέτροβιτς, Τσέρσακ, Τζώρτζεκ, Μαλτέζο, Γερομιχαλό, Ντιμπ, Μαναβόπουλο, Κουμουνδούρο, Κυριλή, Σκούφη, Βύρλα.

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16

Την ίδια μέρα ο Προμηθέας ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2015-16 θα τεθούν σε κυκλοφορία στις 31 Αυγούστου και θα κοστίζουν όσο και πέρυσι, δηλαδή 30 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας και τους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας. Το μεμονωμένο εισιτήριο για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα θα έχει τιμή 5 ευρώ.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα ανακοίνωσε επίσης τις κάτωθι προσφορές, που εξασφαλίζει στον κάτοχό της η κάρτα διαρκείας του ΑΣΠ Προμηθέα :

– Έκπτωση 25% στις αγορές από το κατάστημα NIKE στην Πάτρα για τα είδη μπάσκετ.

– Έκπτωση 15% στα καθαριστήρια Stegno Plus.

– Έκπτωση 15% στα ζαχαροπλαστεία Caravel.

Προτεραιότητα για την αγορά των εισιτήριων διαρκείας έχουν οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων, που καλούνται να προμηθευτούν τις νέες κάρτες ως τις 6 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτήριων στα τηλέφωνα: 6937039472 (Γιάννης Λούτσης) και 6980382044 (Παντελής Αθανασίου).

Επίσης, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να προμηθευτείτε τις κάρτες αφήνοντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο) στο e-mail του συλλόγου: asppromi8eas@gmail.com

Η διάθεση των καρτών γίνεται, επίσης, από το κατάστημα του Τάσου Χρυσανθόπουλου FERRY & YACHTING SERVICES – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 60 (τηλ:2610-455900).