Στα παρκέ επέστρεψε χθες (19/8) η Ασπίδας Ξάνθης πραγματοποιώντας την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παναγιωτόπουλο μίλησε στο thrakisport.gr για τη χρονιά που έρχεται αναφέροντας: «Εύχομαι η νέα αθλητική περίοδος να μας βρει υγιείς και δεμένους σαν ομάδα, όπως ακριβώς ήμασταν και πέρυσι. Σαν νεοφώτιστη ομάδα ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να σωθούμε στην κατηγορία από νωρίς».

Στην “πρώτη” δεν βρέθηκαν όλοι οι παίκτες, αλλά την επόμενη βδομάδα θα είναι άπαντες παρόντες. Στο φετινό ρόστερ έχουν προστεθεί ήδη έξι νέοι παίκτες (Απόστολος Κουτσογιάννης, Γιάννης Στεφανίδης, Θοδωρής Σταμπουλής, Κώστας Δενδρινός, Γιώργος Παλάκης και Δούκας Γρούδος), ενώ αναμένονται τέσσερις ακόμα μεταγραφές.

Ωστόσο, ο Παναγιωτόπουλος δεν παρέλειψε να κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθεί τους αγώνες και να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα, ενώ προέτρεψε τους Ξανθιώτες να συνεισφέρουν  στην ομάδα αγοράζοντας κάρτα διαρκείας (κόστος: 25€).