Η συνταγή δεν αλλάζει για τον Αίολο

Έπειτα από δύο αγώνες ο Αίολος Τρικάλων μετράει ισάριθμες νίκες στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ωστόσο με τον Ερμή Σχηματαρίου να έπεται στο πρόγραμμα, ο Χάρης Φόρος ξέρει ότι η ομάδα του δεν μπορεί να επαναπαυτεί ούτε λεπτό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της τρικαλινής ομάδας:

“Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» τόνισε ότι η ομάδα έφτασε στη νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές διότι υπήρχε σοβαρότητα και διάθεση. Ξεκαθάρισε ότι η ομάδα από το καλοκαίρι δουλεύει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό μετράει για ένα περίεργο πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό. Άλλωστε εκτίμησε ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας ο όρος έδρα, αφού όλες οι ομάδες λόγο του κορονοϊού παίζουν χωρίς φιλάθλους.

Από εκεί και πέρα για τον αγώνα με το Σχηματάρι που ακολουθεί δήλωσε ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα, αφού ο αντίπαλος έχει και αυτός υψηλές βλέψεις. Αλλά ξεκαθάρισε ότι η συνταγή για τον Αίολο δεν αλλάζει, αφού κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα.

Όσο αφορά το ενδεχόμενο να αναβληθεί το παιχνίδι, αφού ο Ερμής Σχηματαρίου δεν είχε παίξει στο προηγούμενο παιχνίδι αφού υπήρχε κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, ο κ. Φόρος τόνισε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια ειδοποίηση για αναβολή του αγώνα, έτσι η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα της Κυριακής”.