Θέμα χρόνου ο αντικαταστάτης του Λιόγα

Η απόφαση του Δημήτρη Λιόγα ν’ αφήσει το Γυμναστικό για τα… μάτια της ΑΕΚ δεν βρήκε απροετοίμαστους τους διοικούντες τον σύλλογο της Χαλκίδας. Ήδη τα ραντεβού με τους υποψήφιους αντικαταστάτες δίνουν και παίρνουν, με τα ονόματα να… παρελαύνουν, αλλά όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες τον Γυμναστικό “… έως την Πέμπτη θα έχει δοθεί το χρίσμα στο νέο προπονητή”.

Λογικό είναι, βέβαια, αυτό καθώς ο χρόνος πιέζει αρκετά κι η ομάδα θα πρέπει να έχει κάνει τουλάχιστον μία, δύο προπονήσεις με το νέο κόουτς πριν “βουτήξει” στα βαθιά και μάλιστα κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Εργοτέλης. Οι διοικούντες τον Γυμναστικό ευελπιστούν ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε από την απόφαση του Λιόγα δεν θα επηρεάσει την ομάδα, αλλά παράλληλα καλούν τους οπαδούς του συλλόγου να σταθούν στο πλευρό της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

Ο Δημήτρης Λιόγας, πάντως έφυγε σαν φίλος απ’ τον Γυμναστικό, όπως φαίνεται κι από τη δήλωσή του, που φιλοξενείται στο site του συλλόγου…

“Αποχωρώ απο την ομάδα της Χαλκίδας , έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά όμορφα συναισθήματα. Πέρασα έναν χρόνο περίπου στην ομάδα, στην οποία πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, και αυτήν την στιγμή θεωρώ ότι αφήνω μια ομάδα πλήρη, φτιαγμένη απο μέταλλο και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τους πάικτες μου, και τους προπονητές με τους οποίους είχα μια άριστη συνεργασία. Επίσης, την διοίκηση της ομάδας και τον κόσμο της πόλης που είναι ιδιαίτερα μπασκετικός, αλλά περισσότερο θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τάσο Κολτσιδόπουλο, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα , και του εύχομαι να αντέξει στις δύσκολες αυτές συνθήκες, και να προχωρήσει με την ομάδα του Γυμναστικού ώστε να καταφέρει να ανέβει στην Β΄Εθνική.
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στον Γυμναστικό, γιατί είμαι σίγουρος για την ποιότητα του φετινού ρόστερ , και πιστεύω ότι η ομάδα φέτος είναι έτοιμη για πολύ σπουδαία πράγματα.”