Θα επαναλάβουν τις επιτυχίες του πρώτου γύρου;

Να περάσει σαν… τρένο από εκεί που οι μεγάλοι του αντίπαλοι του τα βρήκαν «σκούρα» θέλει ο πρωτοπόρος Αμπελώνας. Η ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει αύριο τη Κρύα Βρύση η οποία παραλίγο να πανηγυρίσει δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη διεκδικήτρια της πρωτιάς Νίκη Βόλου. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο παιχνίδια βέβαια είναι ότι οι Βολιώτες έπαιζαν εκτός ενώ οι… γείτονες Θεσσαλοί αγωνίζονται στην έδρα τους.

Οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη πάντως θα αντιμετωπίσουν και αυτή τη Κυριακή μια ομάδα που παλεύει για τη παραμονή, τον μαχητικό Πρωτέα Γρεβενών και ελπίζουν αυτή τη φορά ο δρόμος προς τη νίκη να είναι πιο…βατός.

Η επανάληψη είναι… η μητέρα της μάθησης λένε και στη Μεταμόρφωση θέλουν πολύ να επαναλάβουν τον περίπατο που έκαναν στον πρώτο γύρο απέναντι στον Αετό Κιλκίς όπως και η Μακάμπη κόντρα στην Έδεσσα.

Το Άργος Ορεστικό τα είχε καταφέρει μια χαρά στον πρώτο γύρο κόντρα στον Φοίνικα και το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και μέσα στη Λάρισα όσο και δύσκολο αν είναι κάτι τέτοιο. Πάντως ο Αριστοτέλης Επανομής ευελπιστεί να μην είναι καθόλου δύσκολο να επικρατήσουν της Αξιούπολης αν και ο προπονητής του κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί στον πρώτο γύρο η ουραγός ομάδα τους είχε κάνει… πολύ δύσκολη τη ζωή τους.

Τέλος, Ηρακλής Κοζάνης και Αιγινιακός προέρχονται από επιτυχίες και έτσι θέλουν να συνεχίσουν αν και μόνο ένας από τους δύο θα πανηγυρίσει στο φινάλε…

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Αμπελώνας – Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης(Αμπελώνα, 18:00)
Ηρακλής  ΑΣ Κοζάνης – Αιγινιακός (Κοζάνης, 18:00)
Φοίνιξ Λάρισας  – Αργος  Ορεστικό (Αγ.Θωμά Λαρ., 18:00)
Αετός  Κιλκίς – Μεταμόρφωση Βόλου (Α’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Αλέξανδρος Αξιούπολης – Αριστοτέλης Επανομής (Αξιούπολης, 18:00)
Πανεδεσσαικός – Μακάμπη (Εδεσσας, 1800)
Νίκη Βόλου – Πρωτέας  Γρεβενών (Ν.Ιωνιας Μαγν., 18:00)