Θα… κεντάει και πάλι για τον ΒΑΟΛ ο Δημήτρης Μαλούκος

Κάτω από τους σχίνους που βγάζουν την περιβόητη μαστίχα της Χίου μπορεί να μην χωράει ο Δημήτρης Μαλούκος, όμως «χωράει» για τα καλά στο ρόστερ του ΒΑΟΛ, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να τον «δένουν» για μία ακόμη χρονιά! Ο 33χρονος σέντερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του χιώτικου συλλόγου και να… κεντάει, όχι μαστίχες – όπως λένε χαρακτηριστικά στον ΒΑΟΛ – αλλά με τους συμπαίκτες του και στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΒΑΟΛ αναφέρει:

«Χιώτης για τη σεζόν 2021 – 2022 θα παραμείνει ο …άρχοντας της ρακέτας του ΒΑΟΛ Χίου Δημήτρης Μαλούκος. Ο 33χρονος σέντερ του Βούρειου θα αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς των defenders κάτω από το καλάθι, καθώς με την ποιότητα και τα σωματικά του προσόντα έχει αποδείξει, στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε πέρσι, πως μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη των γαλανόλευκων.

Άλλωστε με τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα και στο νησί και το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι χιώτες να απολαύσουν δια ζώσης το …καραφλό βουνό του Βούρειου. Καλή χρονιά λοιπόν Δημήτρη με υγεία και κανονικότητα, ώστε να σε καμαρώσουμε ξανά να “κεντάς” (όχι μαστίχια – δεν χωράς κάτω από τους σχίνους άλλωστε) μαζί με τους συμπαίκτες σου στην αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022… Defend the island !!!».