Θα λυθεί το πρόβλημα φωτισμού του κλειστού, που “ταλαιπώρησε” τον ΒΑΟΛ

Θα… δουν φως στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδίων, την επόμενη εβδομάδα, όπως διαβεβαίωσε ο Νίκος Λαμπρινούδης, μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου, υπό την ευθύνη του οποίου είναι οι αθλητικοί χώροι. Το πρόβλημα του φωτισμού στο γήπεδο, είχε ως συνέπεια να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας για το εφηβικό πρωτάθλημα του νησιού, υπό το… ημίφως και να μην πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΒΑΟΛ, που – δικαίως – γκρίνιαξαν στους υπεύθυνους.

Μιλώντας στο Ράδιο «Α», μετά και την αντίδραση της ομάδας του ΒΑΟΛ, το μέλος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου, ανέφερε ότι ενημερώθηκαν για το πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησαν τη διαδικασία παραγγελίας προβολέων led, τους οποίους θα εγκαταστήσει το προσωπικό τους μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να γίνει μια συνολική μελέτη καταγραφής των αναγκών ηλεκτροφωτισμού των αθλητικών χώρων, με δεδομένο ότι τα φωτιστικά που υπάρχουν είναι παλιά, ώστε σταδιακά να αρχίσει η αντικατάστασή τους με νέα, τύπου led, επιδιώκοντας καλύτερο αποτέλεσμα φωτισμού και χαμηλότερο κόστος. Με τους νέους προβολείς, όπως είπε, υπολογίζουν ότι η κατανάλωση του ρεύματος θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 20%.

Καταλήγοντας επέστησε την προσοχή των χρηστών λέγοντας ότι οι φθορές στους αθλητικούς χώρους λόγω κακής χρήσης σε κάποιες περιπτώσεις είναι σημαντικές, κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί εκτός του κόστους επισκευής – που σε τελική ανάλυση το πληρώνουμε όλοι μας- η αποκατάσταση των προβλημάτων, απαιτεί προσωπικό, που δε διαθέτει σε επάρκεια ο οργανισμός.

Πληροφορίες: alithia.gr

Διαβάστε ακόμη…