Θολιώτης: «Πρέπει να πάρουμε και τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες»

Ο «λόγιος» των Ικάρων, Θεόφιλος Θολιώτης ή αλλιως το αθόρυβο βαρόμετρο, βάζει τα πράγματα στην σωστή σειρά απο την δική του σκοπιά και θέλει το απόλυτο των νικών…

«Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Σίγουρα, μία επιτυχία κόντρα στη Βέροια θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας. Αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι πρέπει να πάρουμε και τους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες.

Όσον αφορά στα χαμένα παιχνίδια, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάμε για διαιτησία. Πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας λάθη και να μάθουμε, ακόμη και τώρα, από αυτά. Είμαστε έμπειρη ομάδα και δεν μας επηρεάζει αν παίζουμε εντός η εκτός έδρας, για αυτόν τον λόγο, νομίζω, πως θα έπρεπε να έχουμε λιγότερο άγχος και να προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο την προπόνηση και το παιχνίδι. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως κάνει σε κάθε ματς!»