“Θωρακίζει” την ρακέτα του με Γκαϊντάσοφ ο Πορφύρας

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο Πορφύρας! Η ομάδα της Καλλίπολης σε συνέχεια των εντυπωσιακών μεταγραφών του Αλέξανδρου Μπάρδα και Κώστα Κυριακόπουλου κι εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας ανδρών ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Γκαϊντάσοφ.

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να παίξει κάλλιστα και σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τη φανέλα της ΦΕΑ, με την οποία στα τρία παιχνίδια που έδωσε με Αργοναύτη Τριγλίας (εντός), Παπάγου (εκτός) και ΝΕΟ Ληξουρίου (εκτός) σημείωσε σύνολο 22 πόντους, έδωσε τα χέρια με την πειραϊκή ομάδα και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Εκτός της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Γκαϊντάσοφ αγωνίστηκε πριν δύο σεζόν στον Έσπερο Καλλιθέας, ενώ παλαιότερα έπαιξε με επιτυχία για δυο χρονιές στον Μανδραϊκό, αλλά και σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Πανερυθραϊκό και Πεντέλη. Επίσης, δύο χρονιές στον ΦΑΟΖ και στο Ψυχικό στη Γ’ εθνική και μία σεζόν στον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου πριν έρθει στην πρωτεύουσα και δη στα βόρεια προάστια για λογαριασμό της Πεντέλης.

Έτσι, όλα δείχνουν πως το “δίδυμο” Γκαϊντάσοφ και Μπάρδας (φωτό) ενώνει ξανά τις δυνάμεις του μετά την κοινή τους θητεία σε ΦΕΑ στην Β’ εθνική και Πανερυθραϊκό σε Β’ εθνική και Α2.

Του Ιωάννη Νοταρά