Ιδέες για TOP τατουάζ από τη ζωγράφο – «νεράιδα» Έλενα Φουρναράκου!

Το τατουάζ, η δερματοστιξία, «εκτός από τέχνη είναι και το μέσο έκφρασης των συναισθημάτων και αποτύπωσης των μοναδικών μας αναμνήσεων». Η πανέμορφη ζωγράφος από τη Μάνη Έλενα Φουρναράκου δίνει ορισμένες εξαιρετικές ιδέες για TOP τατουάζ, δεσμευόμενη να ζωγραφίσει ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε ονειρευτεί να αποκτήσετε.

elena_fournarakou_tattoo_2Πως θα σας φαινόταν εάν αναλάμβανε να σας «χτυπήσει» το τατουάζ των ονείρων σας μια εξαιρετική ζωγράφος και, μάλιστα, πτυχιούχος της σχολής Καλών Τεχνών; Πολύ περισσότερο, πως θα σας φαινόταν, εάν η εξαιρετική ζωγράφος που θα αναλάβει να «ζωντανέψει» πάνω σας το αγαπημένο σας σχέδιο, με τη διεισδυτικήτης ματιά μπορεί να τονίσει ακόμη και την πιο δύσκολη λεπτομέρεια στο «τατουάζ της καρδιάς» σας; Η πανέμορφη ζωγράφος από τη Μάνη Έλενα Φουρναράκου, μια άρτια δημιουργός, δίνει μέσα από το topmodels.gr ορισμένες εξαιρετικές ιδέες για TOP τατουάζ, δεσμευόμενη να ζωγραφίσει πάνω σας μοναδικά ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε ονειρευτεί να αποκτήσετε.

Όπως αναφέρει η ίδια στο «tms», η τέχνη του τατουάζ, η δερματοστιξία, «εκτός από τέχνη είναι και το μέσο έκφρασης των συναισθημάτων μας, η αποτύπωση των μοναδικών μας αναμνήσεων. Είναι η αισθηση του στιλ και ο “καθρεφτης” του χαρακτηρα μας». «Μετατρέπουμε το κορμί μας σε ζωγραφικό καμβά με την τέχνη της βελόνας. Κάνουμε σχέδια ανεξήτιλα στο χρόνο επειδή θέλουμε να πούμε κάτι για τον εαυτό μας» προσθέτει και οι μοναδικές δημιουργίες της πείθουν και τους πιο δύσπιστους και τις πιο δύσπιστες για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε περισσότερα στο topmodels.gr