Ικανοποιημένος ο Χατζούλης

Η κλήρωση του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής έφερε τον Αίαντα Ευόσμου αντιμέτωπο με τον νεοφώτιστο Ηρακλή Κοζάνης, ωστόσο αυτό που απασχολεί τον Γιάννη Χατζούλη δεν είναι η δύσκολη πρεμιέρα, αλλά η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η υγεία των παικτών του.

«Μπορούμε να ασχοληθούμε και να ετοιμάσουμε την ομάδα μόνο για το πρώτο παιχνίδι. Να μην έχουμε τραυματισμούς και να μπορούμε να παρουσιαστούμε στην πρεμιέρα όσο πιο έτοιμοι γίνεται» σχολίασε αναφορικά με την κλήρωση ο προπονητής του Αίαντα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αίαντα, δηλώνοντας παράλληλα πλήρως ικανοποιημένος, αν και δεν έχουν λείψει τα προβλήματα στην προετοιμασία των “ερυθρόλευκων”, έστω και επιπόλαια…

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας. Γυρίζουνε και δύο παιδιά, τα οποία είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ο Σταύρου, ο οποίος επανήλθε πλήρως και ο Σφέικος, που νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις. Θέλω να πω για τα νέα παιδιά ότι προσπαθούν πάρα πολύ κι έχουν εγκλιματιστεί, που σημαίνει ότι από αυτή τη διαδικασία μόνο να κερδίσει έχει η ομάδα αλλά και τα ίδια τα παιδιά» δήλωσε ο Χατζούλης.