Άφησαν πίσω τους ο ένας το Ληξούρι κι ο άλλος τη Λευκάδα και «μετακομίζουν» στην Κυπαρισσία! Ο λόγος για τους Φώτη Ιωάννου και Σταύρο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι θα μοιράζονται τη νέα περίοδο τα αποδυτήρια του Δίωνα Κυπαρισσίας, που συνεχίζει να κάνει το δικό του… colpo grosso στο μεταγραφικό «παζάρι» της Γ’ εθνικής! Ο Δίωνας ενισχύεται σημαντικά τόσο στον οργανωτικό τομέα με τον Ιωάννου, όσο και στην περιφερειακή του γραμμή, αλλά και κοντά στο καλάθι με τον Κωνσταντινόπουλο.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του Ιωάννου…
«Η διοίκηση του Δίωνα Κυπαρισσίας ανακοινώνει την προσθήκη του Φώτη Ιωάννου στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Ο Φώτης είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,88μ και αγωνίζεται στη θέση του guard.
Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε από τη Ναύπακτο, από όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου σημείωσε 2 ανόδους από την Α1 ΕΣΚΑΗ έως τη Β’ Εθνική, και έπειτα στον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου επίσης μέτρησε 2 ανόδους από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ στη Β’ Εθνική.

Αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΓΣ Ελευθερουπολης και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου από τη Γ’ εθνική στη Β’ και από την Β’ στην Α2 Εθνική. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον ΝΟΕΛ Λυξουρίου όπου πρωταγωνίστησε και εκεί στην άνοδο από την Γ εθνική στην Β’
Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία πολλές επιτυχίες και ανόδους».

Και ακολούθησε εκείνη για την προσθήκη του Κωνσταντινόπουλου…
«Ο σύλλογος μας καλωσορίζει τον αθλητή Σταύρο Κωνσταντινόπουλο στο δυναμικό του.
Συνεχίζουμε την στελέχωση του ρόστερ με αθλητές ταλαντούχους με φιλοδοξίες και παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες .
Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ (1,92) ξεκίνησε το μπάσκετ από την Αχαγιά για να συνεχίσει στον Αστέρια Αχαΐας. Ακολούθησε υποτροφία μέσω του TNBA Greece για να έρθει η πρώτη μεταγραφή το 2016 στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για λογαριασμό του εφηβικού τμήματος.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αχαγιά για την ομάδα Νέων, και για το ανδρικό, και πέρυσι ήρθε η μεταγραφή στη Δόξα Λευκάδας στη Β εθνική κατηγορία.