Ιωνικός Νίκαιας: «Απαιτούμε ισονομία και σεβασμό»

Η εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι δεν πέρασε χωρίς φωνές διαμαρτυρίας στη Νίκαια. Ο Ιωνικός “έβραζε” κατά των διαιτητών το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό του Πλάτωνα, οι οποίοι βρέθηκαν στο στόχαστρο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο σύλλογος της Νίκαιας μία ημέρα μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Στον αγώνα της Κυριακής όμως, με αντίπαλο το Γ.Σ. Περιστερίου, ζήσαμε ορισμένες από τις χειρότερες εμπειρίες που προσφέρει ο αθλητισμός.

Δύο διαιτητές “κατέστρεψαν” τον αγώνα, καθώς αποδείχθηκαν – ιδίως ο κ. Καρακωνσταντόπουλος – ανεπαρκείς να διευθύνουν τον αγώνα για τον οποίο είχαν οριστεί, επηρεάζοντας καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά τους εξόργισαν τους παριστάμενους φιλάθλους, και απογοήτευσαν όλους όσους αγαπάμε το μπάσκετ.

Απαιτούμε ισονομία και σεβασμό από όλους, και ιδιαίτερα όσους με τις πράξεις τους και τη σφυρίχτρα τους δείχνουν ότι θα έχουν ένα σύντομο πέρασμα από το άθλημα.

Καλούμε τους υπεύθυνους να μην αφήσουν διαιτησίες σαν την χθεσινή να περάσουν ατιμώρητες αλλά και να επανεξετάσουν την λίστα των διαιτητών που δικαιούνται να σφυρίζουν αγώνες Β’ Εθνικής».