Κάλεσμα από τον Αρκαδικό

Ο Αρκαδικός υποδέχεται το Σάββατο(29/4) το Ψυχικό και εν όψει της αναμέτρησης, η ομάδα μέσω ανακοίνωσης κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθειά της.

Η ανακοίνωση:

«Οι εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας για την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν φτάνει στο τέλος της και ο Αρκαδικός μας υποδέχεται το Σάββατο (29/4) το Ψυχικό στις 17:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Σε όλα τα παιχνίδια η εικόνα από τις εξέδρες μας ήταν μαγική, αφού όλοι σας δημιουργήσατε ατμόσφαιρα μαγική που βοηθούσε τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη.

Αυτό, χρειάζεται να γίνει και το Σάββατο, σε μια αναμέτρηση που η νίκη είναι και πάλι επιτακτική ανάγκη για να επιτευχθεί ο φετινός μας στόχος. Για τον λόγο αυτό οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας σας περιμένουμε να είστε ο έκτος παίκτης μας

Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€. Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

Μη λείψει κανείς…».