kap_logoΤον κόσμο της καλεί μέσω ανακοίνωσής της η Αγία Παρασκευή ώστε να παρευρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Κοντόπευκο και να ενισχύσει την ομάδα στον αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΠ πανηγύρισε την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και το προσεχές Σάββατο (21/9, 17:00) θα φιλοξενήσει τον ισχυρό Ηλυσιακό στο κλειστό του Κοντόπευκου το οποίο θα… ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ!

Οι επίσημες υποχρεώσεις της αγαπημένης μας ομάδας ξεκίνησαν πολύ μακριά από το “σπίτι” της, στον Λαγκαδά, με τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον μαχητικότατο Ερμή για το Κύπελλο Ελλάδος και συνεχίζονται για τον ίδιο θεσμό με την ΠΡΩΤΗ ΦΕΤΙΝΗ εντός έδρας αναμέτρηση! Και τι αναμέτρηση! Κόντρα σε ομάδα της Α1, τον ισχυρότατο Ηλυσιακό, γεγονός που από μόνο του συνιστά ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για την Πόλη μας!

Η ΚΑΠ για πολλοστή φορά διαφημίζει την Αγία Παρασκευή με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί το ΚΑΜΑΡΙ της Πόλης μας! Έτσι, το ματς απέναντι στον Ηλυσιακό θα πρέπει να είναι πραγματική ΓΙΟΡΤΗ και φυσικά στη γιορτή αυτή δεν θα πρέπει να λείπει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση της ΚΑΠ καλούν τον πιστό κόσμο της ομάδας μας να βρίσκεται στο πλευρό της κόντρα στον Ηλυσιακό, σε ένα απ’ τα ιστορικότερα παιχνίδια της!

Ελάτε ΟΛΟΙ στο κλειστό του Κοντόπευκου για να ζήσουμε ΜΑΖΙ ακόμη περισσότερες ξεχωριστές στιγμές…!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ !!!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 21/9 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε στους παίκτες μας αυτό που τους αξίζει και να τους καλωσορίσετε με τον ομορφότερο τρόπο, στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση! ΟΛΟΙ μαζί για να ανεβάσουμε ΨΗΛΟΤΕΡΑ την ΚΑΠ!

Γενική είσοδος 5 Ευρώ.

Σας περιμένουμε!

ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ! ΌΛΟΙ μία γροθιά!

Είστε ο 6ος παίκτης μας!

Να μην λείψει κανείς!».