Κάλεσμα στους αρμόδιους

Με νέα ανακοίνωση ο Πανελλήνιος καλεί την ΕΕΑ να βρίσκεται σε απαρτία στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 6/12, ενώ παράλληλα καλεί τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και τον Αθλητικό εισαγγελέα να πάρουν θέση.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ αισθάνεται την πρώτη ηθική δικαίωση μετά την καθυστέρηση της υπογραφής από τα σωματεία -εταιρείες της σύμβασης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την εταιρεία TAF Α.Ε. Εμείς κατανοούμε πλήρως τις οικονομικές ανάγκες των σωματείων -εταιρειών σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ζητάμε την κατανόηση από τα αδελφά-σωματεία του δίκαιου αγώνα μας για την αποκατάσταση της ηθικής και της αλήθειας.

Λόγω αυτής μας της κατανόησης άλλωστε δεν έχουμε προβεί ακόμα στην έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κάτι που θα έχει ως συνέπεια να σταματήσει το πρωτάθλημα και θα δημιουργήσει πρόβλημα στα άλλα σωματεία και στο ίδιο το μπάσκετ.

Επιμένουμε ότι έχοντας επιδείξει πραγματικά έναν πεντακάθαρο και νόμιμο φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητάμε την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ την αδειοδότηση μας και την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ Α1.

Καλούμε τα αδελφά-σωματεία-εταιρείες να σταθούν δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα μας (άλλωστε θα μπορούσε …κάποια από αυτά να ήταν στη θέση μας).

Καλούμε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ.Οικονομίδη και την νομική υπηρεσία να πάρουν θέση για την νομιμότητα του φακέλου μας.

Καλούμε τον Αθλητικό εισαγγελέα να τοποθετηθεί και να επέμβει.

Τέλος καλούμε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να βρίσκεται σε απαρτία την 6-12-2011 ώστε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση στην εξέταση  του φακέλου αδειοδότησης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Κ.Α.Ε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑF ΓΙΑ ΤΑ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Κ.Α.Ε».