Κάλεσμα Χαραλαμπίδη, Παπαδόπουλου

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα φορέσουν τη φανέλα των Ελλήνων σταρ στο All Star Game της Κυριακής και αμφότεροι μίλησαν για την ανάγκη της αποκέντρωσης που έχει το μπάσκετ.

Λάζαρος Παπαδόπουλος: «Διαφήμιση για το μπάσκετ»

«Το All Star Game ΟΠΑΠ αποτελεί μια πάρα πολύ καλή διαφήμιση για το μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό το μπάσκετ ν’ αποκεντρώνεται και ν’ απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Θέλουμε δυνατή την περιφέρεια και τέτοιες προσπάθειες φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στους αθλητές και το άθλημα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία οι φίλαθλοι της Πάτρας και της Πελοποννήσου να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή του μπάσκετ».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Να το χαρεί ο κόσμος» 

«Θεωρούμε πάρα πολύ σημαντική την παρουσία μας σε αυτή την γιορτή. Το μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες διοργανώσεις, ώστε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να δει τα μεγάλα αστέρια του αθλήματος και να συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη γιορτή. Η Πάτρα είναι μια πόλη που αγαπά πολύ το μπάσκετ και εύχομαι να το χαρεί ο κόσμος και να ευχαριστηθεί από το θέαμα. Είναι σημαντικό το μπάσκετ να παίζεται και ν’ αγκαλιάζεται σε όλη τη χώρα και την περιφέρεια».