Κάτοικος Κηφισιάς παραμένει ο Χατζηνικόλας!

Τη φανέλα της ΑΕΝΚ θα συνεχίσει να φορά ο Ανδρέας Χατζηνικόλας, ο οποίος απάντησε θετικά στην απάντηση της διοίκησης που έδειξε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του παίκτη, που μπορεί να προσφέρει λύσεις από διαφορετικά πόστα στο παρκέ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!
……………………………………………………………………………
Στο ”σπίτι” του παραμένει και για την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Χατζηνικόλας. Συμφώνησε σε όλα με το ΔΣ του συλλόγου και θα ενισχύσει την Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ στο πρωτάθλημα 2021-22 της Β΄ Εθνικής.
Από τα χαμηλά τμήματα υποδομής του συλλόγου ο Ανδρέας, ανδρώθηκε μέσα από μια διαδικασία ανάδειξης ταλέντων, που ακολουθεί εδώ και χρόνια η ΑΕΝΚ και έζησε πολλές διακρίσεις με τα τμήματα αυτά.
Ήταν αρχηγός της ομάδας ΝΕΩΝ, όταν η ΑΕΝΚ πέτυχε την κορυφαία διάκριση και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά ΝΕΩΝ της ΕΣΚΑ το 2017-18 και που αναδείχθηκε και άτυπη πρωταθλήτρια Ελλάδας, νικήτρια στον αγώνα με τον πρωταθλητή Βόρειας Ελλάδας Ερμή Λαγκαδά.
Αγωνίστηκε στον ΑΟ Αγρινίου, ομάδα της Α2, την σεζόν 2019-20 και επέστρεψε πέρυσι. Ο Ανδρέας Χατζηνικόλας αποτελεί εγγύηση για την ΑΕΝΚ, που θα έχει έναν μαχητή, με καλό σουτ, με έφεση στο ριμπάουντ, πολύ καλό αμυντικό και κυρίως με καλό χαρακτήρα και αγάπη για την ομάδα.
Το ΔΣ του συλλόγου του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!!!!!».